vineri, 10 septembrie 2010

Steam VALVE

      STEAM VALVE este o platforma care ofera posibilitatea utilizatorilor de a juca cele mai ravnite jocuri online si care confera o anumita siguranta fata de jucatorii care folosesc coduri in aceste jocuri.
      Crearea contului pe Steam este gratuita si va ofera posibilitatea de a va face prieteni dintre ceilalti utilizatori de steam. In plus puteti vedea noutatile in materie de jocuri aparute .
      Dupa deschiderea contului puteti Descarcati Steam Valve se face de AICI  cumpara jocuri compatibile cu acest suport cum ar fii COUNTER STRIKE SOURCE, sau 1.6 etc.
      Exista servere pe internet care au ales ca jucatorii care pot intra pe ele sa fie doar jucatorii care au jocul original prin steam si credeti-ma ca cele mai tari servere sunt acestea, iar cele nonsteam vor dispare din reteaua, asa ca merita sa va cumparati jocul si sa-l instalati pentru a va putea juca pe aceste servere unde admini nu lasa jucatori cu coduri si in plus va ajuta sa va setati jocul asfel incat sa mearga cat mai bine in functie de calculatorul care il folositi.
      Jocurile i-si fac upgrateuri prin aceasta platforma asfel incat la prima pornire a steamului acesta se upgradeaza singur cu ultimele setari facute de producatorii jocului, punand asfel la dispozitia tuturor jucatorilor aceasi varianta de joc.